Service

Suntem o societate cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul de uşilor antifoc, am fost prima companie romaneasca care am oferit solutii complete de usi antifoc. Produsele noastre sunt importate de la furnzori de prestigiu din Europa cu proiecte de usi antifoc dezvoltate independent, testate si aprobate.


Filozofia ghidează acţiunile noastre. Acesta este angajamentul continuu oferit clienţilor nostri, cu produse de înaltă calitate şi fiabileservicii şi suport pre-şi post-vânzare.

Departamentul nostru tehnic ajută si sprijina clienţii să aleagă cele mai bune produse pentru a satisface nevoile lor, asigurand satisfactia lor deplina.

O atenţie specială este dedicată InstalariiDatorită montatorilor nostri specializati, suntem în măsură să oferim clienţilor in timp util, faza de montaj profesional de usi antifoc la dimensiuni standard şi la comanda, in faza planificata pentru a asigura conformitatea cu solicitarile, execuţie precisă şi finisare.

Oferim, de asemenea service pentru GARANŢIE prompt şi eficient. Avem solutii de rezolvarea a problemelor aparute prin reţeaua de colaboratori cu tehnicieni de specialitatecare sunt calificaţi în conformitate cu cerinţele legii.

Legislatia in vigoare a impus cerinţele pentru inspecţii regulate a usilor antifocÎntreţinerea şi înregistrarea tuturor operaţiunilor de întreţinere într-un registru special.


Oferim service, pentru clienţii nostri sau chiar si pentru cei care au achizitionat usi antifoc de la alte societati cu întreţinere extrem de fiabile. Asigurăm respectarea deplină cu legile naţionale cu privire la standardele şi la
usile antifoc instalate pe teriotoriul romaniei.