Despre Usi Rezistente la Foc

Uşile Rezistente la Foc sunt esentiale in prevenirea incendiilor.

Pentru a asigura eficient prevenirea incendiilor, mai ales in locuri aglomerate, cum ar fi târgurile şi expoziţiile, Ninz susţine Usile Rezistente la Foc, compartimente de incendiu, usi glisante, amortizoare usi pentru autoinchidere in domeniile tehnice şi ieşirile de urgenţă la o serie de controale pentru a asigurati-va ca sunt instalate reguli de prevenire antiincendiu.
Ninz se asigura că se face instalarea corectă a uşilor antifoc cu montarea tocurilor, în conformitate cu UNI 1990/A1 9723.
După instalare, întreţinerea este foarte importanta pentru protecţia pe care se bazează pe montatorii de usi antifoc Ninz a căror sarcină este de a verifica o data la 5000 deschideri sau cel puţin o dată la şase luni, că toate componentele sunt în stare de funcţionare satisfăcătoare, cu o atenţie deosebită a dispozitivul de autoînchidere şi garniturilor termoexpandabile intumescente ca sunt încă intacte.
Printre accesorii, care de asemenea, fac obiectul întreţinerii, un rol în care e detinut de dispozitivele antipanică în linia inovatoare Exus, care este cea mai recentă realizare a Ninz în colaborare cu MM Design şi combină funcţionalitatea cu estetica a face un acces uşor rutele de evacuare.
O sursă suplimentară de securitate este sistemul de acoperire exclusiv NDD - Digital Ninz Decor testat pentru utilizarea pe uşilor rezistente la foc Ninz care permite, printre altele, să se joace cu simbolurile de siguranţă pictogramele pentru a identifica imediat calea de iesire.