Usi Rezistente la Foc NINZ pregatesc paşaportul catre EUROPA

In viitorul apropiat, usile rezistente la foc pot fi comercializate în toate statele membre UE ca congruente cu produsele pentru construcţii directivă CPD/89/106/CEE care include controale stricte şi stricte privind produsele pentru lucrări de construcţii pentru a proteja securitatea şi sănătatea utilizatorilor.
O atenţie deosebită este acordată în directiva relevante pentru securitatea în caz de incendiu în uşile rezistente la foc sunt un factor-cheie: în conformitate cu specificaţiile tehnice pe care le vor avea acces la marcajul CE. Acest lucru înseamnă că uşile rezistente la foc vor trebui să treacă procedura de verificare a organismelor responsabile pentru acest rol, şi, desigur, implicarea societăţii ca producător, şi anume notificate în urma testelor de laborator pe prototipul de transmiterea rezultatelor la organismul de certificare care , la revizuire, emite prezentul certificat de conformitate cu standardele armonizate şi de autorizare a marca CE şi apoi organismul de control responsabil pentru monitorizarea continuă a controlului producţiei.
În cazul uşilor de antiincendiu, certificatul de conformitate trebuie să fie numărul 1 clasa de risc maxim de ceea ce se consideră, pe baza cerinţelor de siguranţă. Din acest motiv, a constatărilor inspecţiei va fi mult mai frecvente şi mai severe. Noi suntem deja pregătiti, cu toate acestea: producatorul are, de fapt, mult timp în interior, cu investitii enorme, o cercetare avansata şi inovatoare şi departamentul de dezvoltare, care, printre alte sarcini, subiecţii cu echipamente de monitorizare a high-tech pentru a continua testarea la incendiu şi mecanice a uşilor de incendiu şi a componentelor acestora, asigurându-se astfel cele mai înalte standarde de calitate.
Atentie la fiecare detaliu, uşile rezistente la foc vor fi certificate şi marcajul CE să fie montate pe diferite elemente de susţinere, adaptate la caracteristicile diferite şi diferite tipuri de instalaţii, în conformitate cu Directiva CPD/89/106/CEE deoarece produsele de construcţie reprezintă de securitate pentru toţi cei care beneficiază în Europa.


Decoratiuni Grafice pentru Usi Rezistente la Foc

Cu colectia NDD – Ninz Digital Decor – uşile rezistente la foc, dau personalitate şi caracter la spatiilor unde sunt instalate. Gama de produse diferite de la reproduceri artistice la simboluri şi reproducerea materialelor (lemn, piatra si metal) la semnalele grafice originale. Secretul consta in tehnologia de productie, care a fost special dezvoltat de compania pentru a oferi flexibilitate maximă, folosind un sistem de vopsele speciale cu căldură-cured pulberi epoxidice-poliester care garantează rezistenţa maximă şi o durată de peste timp. Uşile rezistente la foc au, de asemenea, un număr de anti-panica mânere şi sisteme de deschidere

 

Cortine Rezistente la Foc – Solutie in spatiu restrans

Utilitatea cortinelor rezistente la foc se dovedeste atunci cand protectia nu se poate realiza prin usi pietonale, usi culisante, rulouri si alte produse de siguranta la foc. Datorita spatiului restrans necesar instalarii cortinele se dovedesc a fi foarte eficiente. Costurile pot fi compensate prin faptul ca elementele de tamplarie existenta raman pe aceasi pozitie fara alte modificari.