Site-ul www.usirezistentelafoc.ro  a fost creat pentru a va ajuta să găsiti intr-un singur loc produsele adecvate, competente si de incredere.  Site-ul este de asemenea completat cu informaţii cu privire la usi rezistente la foc si accesorii, preturi, modele, functionalitati, finisaje si montaj, astfel încât sa va familiarizati cu Usile Rezistente la Foc atunci cand sunteti implicati în achiziţionarea unor astfel de usi.

Produsele noastre Când alegeţi pentru proiectele dumneavoastra usi rezistente la foc comercializate de noi, puteţi fi sigur ca au cel mai bun raport calitate/pret iar accesoriile satisfac cerintele dumneavoastra si impreuna dau rezultatul produsului final de care aveti nevoie.

 Din punct de vedere al termenului de livrare, Usile Rezistente la Foc se impart in 2 categorii:

– usi rezistente la foc pe care le comercializam in mod curent si de regula sunt pe STOC (usi rezistente la foc REI 60 si REI 120, dimensiuni STANDARD in culoare RAL 1013 (alb-crem) sau RAL 7035 (gri deschis) si accesorii (broaste pentru cilindru, broaste pentru usi rezistente la foc, broaste antipanica, manere rezistente la foc, manere din INOX, amortizoare inchidere usa, bare antipanica, cilindri); Aceste produse pot fi livrate imediat dupa confirmarea platii. Livrarea se face de catre un agent comercial, prin firma de curierat rapid (Fancourier, Nemo Express, etc) sau pot fi montate/instalate la solicitarile clientilor nostri si in functie de disponibilitatea personalului nostru.

– usi rezistente la foc care se aduc NUMAI la COMANDA (usi rezistente la foc cu dimensiuni NON STANDARD, alte culori RAL, usi rezistente la foc din lemn sau usi rezistente la foc din sticla);