Etanseitate la foc : E 120 (minute)  

Protectie la radiatii termice : W 120 (minute)  

Dimensiune maxima: 24mp

Alimentare: 230V

   

ELEMENTE COMPONENTE ale Cortinei Rezistente la Foc:

Caseta constituie dispozitivul in care se afla tamburul pe care este infasurata cortina precum si motorul de actionare al acesteia. Deasemenea, constituie si elementul prin care cortina este fixata de elementele de constructie (tabla cutata, grinzi, pereti, plansee, etc)

Cortina rezistenta la foc realizata din fibra de sticla siliconata. Ea este alcatuita din fasii orizantale imbinate prin suprapunere si cusute cu ata speciala. Distanta dintre intarituri este de 700mm. Deasemenea, cortina este alcatuita din 2 straturi de material. La intarituri, intre cele doua straturi este aplicata o banda intumescenta care, in cazul unui incendiu, creaza un strat de aer.

Ghidajele laterale ale cortinei rezistente la foc realizate din profiluri de otel galvanizat prin metoda Sendzimir. Pot fi montate atat pe suprafata peretelui cat si ingropate in acesta. In constructia barelor de ghidaj este aplicata o banda intumescenta de 20x2mm tip Nexan. Pentru a asigura izolatia dintre cortina si perete la limita peretelui se mai monteaza o banda intumescenta cu dimensiunile 20x2mm tip Nexan.

Dispozitiv electric de actionare: cortinele rezistente la foc sunt alimentate de la reteaua de 230V. Optional cortinele pot fi prevazute cu un acumulator care, in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica, in cazul unui incendiu coboara cortina.

 

DOMENII de UTILIZARE in CONSTRUCTII:

Cortinele Rezistente la Foc EW se pot utiliza la protectia golurilor din pereti rezistenti la foc, din constructii civile si industriale, potrivit cerintelor din reglementarile tehnice de specialitate.

Produsul se monteaza numai urmare unui proiect de executie intocmit cu respectarea Legii Nr. 10 / 1995 privind calitatea in constructii, cu modificarile si completarile ulterioare si a reglementarilor tehnice in vigoare.

 

 DURABILITATEA si INTRETINEREA Cortinelor Rezistente la Foc:

Durabilitatea cortinelor rezistente la foc este de 10 ani. Criteriile de durabilitate se refera la mentinerea in timp a caracteristicilor mecanice, siguranta in exploatare si protectie la foc. Cortinele rezistente la foc se verifica periodic, in conformitate cu instructiunile producatorului si normele in vigoare privind programul de urmarire in timp. Garantia se stabileste prin contract si este de minim 1 an.

 

PUNEREA in OPERA:

Punerea in opera se face conform instructiunilor de montaj ale producatorului, conform fiselor tehnice, numai de catre personal specializat in realizarea de astfel de lucrari si agreat de titularul agrementului, cu respectarea normelor de protectia muncii si de aparare impotriva incendiilor. Transportul si depozitarea se fac in conformitate cu instructiunile producatorului.

 

Tags: , , ,

10 Responses to “Cortine Rezistente la Foc EW 60-90-120”

 1. arh. Gabriel Gavrila Says:

  Va rog sa imi trimiteti oferta de pret pentru copertine rezistente la foc 90 minute pentru urmatoarele ferestre:
  – 3 ferestre cu dimensiuni fiecare de 150/210 cm
  – 4 ferestre cu dimensiuni fiecare de 260/60 cm
  Multumesc!

 2. arh. Gabriel Gavrila Says:

  va rog sa imi trimiteti oferta de pret pentru 7 bucati cortina rezistenta la foc 90 minute, cu inchidere automata in caz de incendiu.

  Cortinele solicitate se impart dupa urmatoarele categorii de ferestre:
  – 3 ferestre cu dimensiune fiecare de 150×210 cm
  – 4 ferestre cu dimensiune fiecare de 260×60 cm
  Oferta sa cuprinda separat material ,manopera,utilaj,transport. Va multumesc!

 3. MANOLE DANIEL Says:

  Buna ziua!va rog sa-mi prezenti o oferta de pret pentru cortina, rulou, oblon sau perdea rezistenta la foc 30 min cu dimensiunile de 1700/1700 mm si 1450/1700mm.
  Multumesc!

 4. ana ghidu Says:

  Buna ziua ,
  As dori o oferta de pret pentru cortina antifoc rez 90 min , dim 5.0×2.50m si 120 min 5.0×2.50m ,(pentru o parcare subterana)
  va multumesc ,

 5. Alin Valceanu Says:

  Buna ziua,

  Avem nevoie de o cortina rezistenta la foc 120 minute cu agrement pentru Romania, pentru un gol de usa cu dimensiunile L=5000 mm si H= 3000 mm

  Multumesc.

  Alin Valceanu
  0747077776

 6. Alin Valceanu Says:

  Buna ziua,

  Avem nevoie de o cortina rezistenta la foc 120 minute cu agrement pentru Romania, pentru un gol de usa cu dimensiunile L=5000 mm si H= 3000 mm

  Multumesc.

  Alin Valceanu
  0747077776

 7. arh. Gheorghe Goiciu Says:

  Doresc oferta pret pentru Cortina EW60 in suprafata de cca. 136mp

 8. micu petre Says:

  solicit oferta de pret pentru achizitie si montaj o copertina rezistenta la foc 60 min cu dim 3000*2400 la ploiesti. va multumesc.

 9. Ionut Negrean Says:

  Rog oferta de pret pentru usi rezistente la foc si cortina rezistenta la foc vezi plan parter,vezi atasament.Oferta sa cuprinda separat material ,manopera,utilaj,transport. Multumesc, pentru neclaritati va stau la dipozitie.

 10. George Iliescu Says:

  va rog sa imi trnsmiteti o oferta pt 9 buc cortina rezistenta la foc 120 min.

  Cortina rezistenta la foc 120 min. , fara bariera termica, dimensiuni 2000x1200mm (bxh) pozitie normal deschis cu inchidere automata in caz de incendiu, culoare RAL9002

Cere detalii: