Bare Antipanica pentru broasca

 

Diponibilie pentru usi simple sau usi duble.

Finisaj: Negru+Al eloxat, INOX, Al eloxat + INOX.

 

 

  

      

Ninz – Italia, lider al uşilor rezistente la foc, este o companie care arata înainte spre viitor cu o cercetare continuă, care oferă o identitate puternică pentru proiectarea şi tehnologia produselor sale ca noua gama de EXUS panică ®. Mânerele EXUS ® sunt marcate CE in conformitate cu standardul european EN 1125:2008 UNI a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2010 şi include o serie de inovaţii substanţiale extinderii în continuare a cerinţelor de securitate maximă şi uşurinţă de deschidere.

Kit-ul de bara antipanica proiectat pentru nevoile dvs

Întreaga serie de bare antipanica EXUS apuca ® este oferit in KIT elegant şi funcţional pentru a prezenta cadrul cel mai adecvat pentru distribuţie. Caseta de kit este crucială pentru a da asigurări la client, instalare şi apoi utilizatorul final pentru a primi o bara antipanica completă în toate componentele sale, cu siguranta adecvat în toate privinţele la CE.

Finisaje

Atenţie la detalii si atentie la raportul de aspect este evidenţiat de materialele alese si finisaje. În plus faţă de versiunea din nylon negru, combinate cu bara din aluminiu anodizat, ca noile combinaţii au fost create în întregime în satin otel inoxidabil, aluminiu lustruit sau cromate combinate cu bara din aluminiu anodizat. Există mai multe combinaţii posibile de culoare şi de suprafaţă pentru multe soluţii estetice. Estetica este unul dintre beneficiile unice ale barei antipanica EXUS ®, rezultat al proiectelor implementate în colaborare cu MM Design Studio pentru multi ani a lucrat cu compania.

Certificări şi piese de schimb

Având în vedere importanţa menţinerii conformităţii CE a întregului sistem, a acordat o atenţie deosebită la părţile în care acestea sunt părţi ale întregului sistem, care a fost testat în conformitate cu UNI EN 1125:2008 şi, prin urmare esenţială pentru menţinerea certificat CE. Numai prin montarea unour piese de schimb originale, prin urmare, o garanţie că produsul menţine propriile caracteristici şi nu se modifică în timp. Din aceste motive, toate instrucţiunile de bara antipanica EXUS ®, în plus faţă de raportul pentru instalarea şi întreţinerea corespunzătoare, inclusiv un desen a explodat de la care să identifice fiecare detaliu a sistemului de CE şi toate referinţele necesare pentru hirotonire părţi. Cu noua bara antipanica EXUS NINZ ® SpA arată, apoi, dorinta companiei de a crede în dezvoltarea pieţei de a investi în proiecte şi imaginea corporativă a conferi produselor lor o valoare adăugată menţinând în acelaşi timp un foarte competitiv raport preţ-performanţă.

Tags: , , , ,

5 Responses to “Bare Antipanica”

 1. Cornea Vasile Says:

  Interesat pt 30 bare antipatica !

 2. Cristina Says:

  Avem nevoie de 2 Kit Bara Antipanica cu inchidere 1 punct , insa avem nevoie sa stim si daca aveti persoane care vin sa le instaleze? Si care este costul pentru aceste sservicii.

 3. Tambone Nunzio Says:

  As vrea o oferta pentru Bare Antipanica pentru o usa metaluca antifoc dimensiuni usa:
  900 – 1000 – 1200- 400/800

  multumesc,
  O zi buna

 4. Mircea Dita Says:

  Buna ziua,

  As vrea si eu de la dumneavoastra o oferta pentru Bare Antipanica pentru o usa metaluca antifoc

  multumesc,
  O zi buna

 5. Nicolae Badea Says:

  Va rog sa imi spuneti daca aveti modelul acesta de bara antipanica si la ce pret (usa cu un canat).

Cere detalii: