Amortizoare Usi Rezistente la Foc

Amortizoarele sunt produse reglementate de Directiva UE 89/106/CEE şi, prin urmare, supuse marcării, conform Normei EN 1154, Forta 3-4, marcaj CE.

Amortizoarele de usi au funcţia de a reglementa închiderea uşii, astfel încât atunci când uşa este eliberata pentru a reveni într-o manieră controlată în poziţia de închidere finala. Ajustarea poate regla forţa de prindere, viteza şi, de asemenea, lovitura finală. Deşi uşile UNIVER şi PROGET sunt proiectate cu sistem cu arc de auto-închidere in balama, vă  recomandăm să adăugaţi mai ales pentru usile mai late  / sau grele sau chiar pentru usile care au geam incastrat.

Amortizor usa cu braţ tip compas Marcat CE, în conformitate cu EN 1154.
La cerere uşa Rever, Univer şi Proget sunt disponibile  cu amortizoare de inchidere CP1 de culoare de argintiu.

Amortizorul este potrivit pentru utilizarea pe uşile rezistente la foc şi clasificarea pentru a închide la 180 °, cu putere reglabila de 3-4.
Uşile Proget comandate cu amortizor vin echipate cu gauri de fixare pe foaia de usa şi toc. Uşile Rever si Univer sunt reversibile, concepute pentru a stabili partea de deschidere stanga / dreapta si pentru aplicarea amortizorului.
 

 

 

Tags: , ,

2 Responses to “Amortizoare Usi Rezistente la Foc”

  1. Iova Alin Says:

    Buna ziua,
    Va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru 20 buc de Amortizoare Usi Rezistente la Foc.
    Iova Alin

  2. dumitru adrian Says:

    Dorim sa achizitionam 2 amortizoare usi metalice cu geam si am vrea sa stim daca asigurati montajul +garantia ,acestora si care sunt preturile amortizoarelor.Va multumim pt atentia acordata.

Cere detalii: